Bellen

WhatsAppen

Automaatservice

  15 augustus 2019 (bijgewerkt)
  3312 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Heb je een handgeschakelde versnellingsbak? Ga dan naar: revisie van handgeschakelde versnellingsbakken

De automaat in een auto is een complex systeem dat taken overneemt die je normaal zelf moet uitvoeren. Als jouw automaat het schakelen niet meer juist uitvoert, is dat bijzonder vervelend. Problemen aan een automaat variëren nogal. Van bijvoorbeeld een bonkend geluid tot het niet meer functioneren van een bepaalde stand. Door correct onderhoud aan een automaatbak wordt de kans op dit soort problemen kleiner.

Functioneert de automaat niet juist? Dan geeft Multimerk jou graag advies over een passende oplossing. Bij problemen met een automaat zijn er namelijk meerdere mogelijkheden:

Advies nodig over jouw automaat? Bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of neem contact op via onze website.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Reageer op dit artikel

Plaats je vragen en / of opmerkingen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond aan andere bezoekers. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie