Bellen

WhatsAppen

Autoraam gaat niet meer dicht

  15 augustus 2019 (bijgewerkt)
  2928 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Er verschijnen druppels op de voorruit, snel besluit je de zijramen omhoog te doen. Verbaasd kijk je naar het rechterraam dat niet meer omhoog gaat. Wat je ook probeert, het raam zit muurvast. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben.

Multimerk in Drachten beschikt over alle benodigde apparatuur om autoramen snel en vakkundig te herstellen. Stuur direct een of bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335.

Mogelijk oorzaken defect autoraam

Er zijn verschillende oorzaken waardoor een raam niet meer in beweging komt. Bijvoorbeeld:

  • De zekering van het raam is defect
  • De motor in het raammechanisme is defect
  • De stalen kabel in het raammechanisme is defect
  • De raamgeleiders zijn defect

Door slijtage kan het raammechanisme op den duur defect raken. Daarnaast is het bedienen van de ruiten terwijl deze vastgevroren zijn erg slecht voor het mechanisme.

Problemen met een autoruit die niet of nauwelijks meer in beweging komt? De specialisten van Multimerk lossen dit snel en netjes op. Bel direct 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een .

Relevante artikelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Reageer op dit artikel

Plaats je vragen en / of opmerkingen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond aan andere bezoekers. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie