Bellen

WhatsAppen

Bumperreparatie

  15 augustus 2019 (bijgewerkt)
  3461 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Een bumper is in de eerste plaats bedoeld om de eerste klap op te vangen bij een botsing. Maar, eerlijk is eerlijk, tenzij we in een stad als Parijs wonen, vinden we een beschadiging aan de bumper geen gezicht.

Wanneer de bumper schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld door een ‘overstekend’ paaltje of een overvolle Ikea-winkelwagen is er al snel sprake van zowel lakschade als deukschade. Is de tegenpartij doorgereden? Wellicht wordt de schade dan vergoed door het Waarborgfonds Motorverkeer.

Of er nu een klein deukje, volledig gat of zelfs géén bumper meer aanwezig is, Multimerk helpt je vakkundig verder. Onze schadespecialisten adviseren je wat de beste oplossing is voor jouw bumperschade. Spotrepair, bumper repareren en bumper spuiten of bumper uitdeuken zonder spuiten, het is allemaal mogelijk. Het komt ook voor dat de kosten van bumperherstel hoger zijn dan het volledig vervangen van de bumper. Wat de beste oplossing ook is, wij denken graag met je mee.

Onze schadespecialisten helpen je vakkundig verder en kunnen tegen een stootje. Bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een .

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Reageer op dit artikel

Plaats je vragen en / of opmerkingen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond aan andere bezoekers. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie