Bellen

WhatsAppen

Parkeerschade

  5 februari 2020 (bijgewerkt)
  3348 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Je ziet het witte wapperende briefje al van ver als je richting de auto loopt: “Sorry, ik heb je auto geraakt”. Je blik zakt naar een lelijk deukje in de voorbumper die alle aandacht lijkt op te eisen. “O, nee.. die parkeerschade gaat er dus nóóit meer uit..”, is de eerste gedachte die in je opkomt.

Bovenstaand voorbeeld zal menig autobezitter helaas bekend in de oren klinken. Je mag van geluk spreken als de tegenpartij zo eerlijk is om een notitie achter te laten. Al met al een flinke domper. Gelukkig is parkeerschade in veel gevallen prima én betaalbaar te herstellen. Heeft jouw auto parkeerschade opgelopen? De schadespecialisten van Multimerk lossen het snel voor je op, zonder gedoe. Bel direct 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur foto’s van de schade via .

Is de tegenpartij doorgereden? Wellicht wordt de schade dan vergoed door het Waarborgfonds Motorverkeer.

Uitdeuken zonder spuiten bij parkeerschade

Bij een parkeerdeukje kan de lak soms nog gewoon intact zijn. In dat geval is uitdeuken zonder spuiten vaak een oplossing om de deuk te herstellen. De schade wordt dan voorzichtig uitgedeukt met speciale apparatuur zonder de lak te beschadigen.

Spotrepair bij parkeerschade

Een lelijke kras opgelopen tijdens het parkeren? Spotrepair biedt uitkomst. Hierbij wordt alleen de plek rondom de schade aangepakt. Het volledig laten spuiten van het betreffende autodeel is niet nodig terwijl het resultaat er tiptop uit ziet.

Bumper beschadigd tijdens het parkeren

Oeps, nét ergens langs geschampd tijdens het inparkeren? Dat overkomt zelfs de beste! Een vervelend deukje, een flinke kras, een lelijke veeg.. het maakt niet uit. Multimerk lost het voor je op, zonder gedoe. Einde verhaal voor de bumper? Ook dan denken we graag met je mee.

Ben je zat van die hinderlijke parkeerschade op je bolide? Bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 om Multimerk in te schakelen. Foto’s van de schade kan je ook versturen in een .

Relevante artikelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Reageer op dit artikel

Plaats je vragen en / of opmerkingen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond aan andere bezoekers. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie