Menu

Bellen

WhatsAppen

Menu

Vervangen distributieriem Volkswagen Golf

Het belangrijk dat je de distributieriem van jouw VW Golf tijdig laat vervangen. In het onderhoudsboekje staat genoteerd wanneer de distributieriem voor het laatst is vervangen.

De fabrikant hanteert een maximaal aantal kilometers én een maximaal aantal jaren dat de distributieriem meegaat. Daardoor is het eenvoudig om bij te houden wanneer de distributieriem weer aan vervanging toe is. Beschik je niet over de benodigde gegevens? Vraag ons dan gerust om advies.

Jouw Volkswagen Golf is bij ons in vertrouwde handen. Multimerk heeft al sinds jaar en dag ervaring met Duitse merken. Onze vakmensen vervangen op deskundige wijze de distributieriem van je voertuig. Het vervangen een distributieriem vergt de nodige tijd. Daarom verzorgen wij graag vervangend vervoer.

Bel direct 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of vraag een gratis offerte aan via onze website. Liever contact via ? Geen probleem!

Voor meer uitleg bekijk je onze algemene pagina over de distributieriem en distributieketting

Bekijk ook eens deze eenvoudige video van BOVAG:

Reageer op dit artikel

Stel je vragen of plaats een reactie over deze pagina. Je e-mailadres wordt uiteraard niet gepubliceerd. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.