Bellen

WhatsAppen

Distributieriem vervangen Volkswagen Passat

  15 augustus 2019 (bijgewerkt)
  3012 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De distributieriem van jouw Volkswagen Passat aan vervanging toe? Onze specialisten vervangen de distributieriem op deskundige wijze voor een schappelijke prijs. Zoals je waarschijnlijk wel weet is het vervangen van een distributieriem een klus die nu eenmaal de nodige tijd kost.

Daarom bieden wij je graag vervangend vervoer aan, terwijl wij de distributieriem vervangen. Zowel voor het vervangen van een distributieriem als een distributieketting ga je naar Multimerk. We zijn gespecialiseerd in Volkswagen. Ons motto is: “Dealerkwaliteit voor een eerlijke prijs”.

Raadpleeg het instructie- of onderhoudsboekje van jouw Passat om erachter te komen wanneer de distributieriem vervangen dient te worden. De distributieriem moet na een maximaal aantal kilometers of na een maximaal aantal jaren vervangen worden. Geen gegevens beschikbaar over jouw distributieriem? Dan geven wij je graag advies!

Lees onze algemene pagina over distributieriem vervangen voor uigebreide informatie over de distributieriem en distributieketting.

Neem direct contact op voor een prijsopgave. Bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of vraag een offerte aan via de website. Liever contact via ? Geen probleem!

Bekijk ook eens deze eenvoudige video van BOVAG:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Reageer op dit artikel

Plaats je vragen en / of opmerkingen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond aan andere bezoekers. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie