Bellen

WhatsAppen

Distributieriem vervangen Volkswagen Polo

  15 augustus 2019 (bijgewerkt)
  3125 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Het is van groot belang dat de distributieriem van jouw VW Polo op tijd wordt vervangen. Vaak is het eenvoudig om uit rekenen wanneer dit moet gebeuren, raadpleeg daarvoor het instructie of onderhoudsboekje. Kom je er niet uit? We helpen jou graag verder!

Jouw Volkswagen Polo laat je met een gerust hart achter bij de specialisten van Multimerk. We hebben een jarenlange specialisatie in Duitse merken en vervangen de distributieriem op vakkundige wijze. Terwijl wij de distributieriem van je Polo vervangen, zorgen we graag voor vervangend vervoer.

Bel direct 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of vraag een gratis offerte aan via de website. Liever contact via ? Geen probleem!

Lees hier meer uitleg over de distributieriem en distributieketting.

Bekijk ook eens deze video van BOVAG:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Reageer op dit artikel

Plaats je vragen en / of opmerkingen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond aan andere bezoekers. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie