Bellen

WhatsAppen

Grote beurt Volkswagen Transporter T5

  15 augustus 2019 (bijgewerkt)
  2949 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Is het tijd voor een grote beurt aan jouw VW Transporter T5 of T6? Maak dan direct een afspraak bij Multimerk. Wij zijn overtuigd van onze kwalitatief hoogwaardige onderhoudsbeurten. Daarom ontvang je bij het uitvoeren van een grote beurt en de geadviseerde werkzaamheden een jaar gratis pechhulp in heel Europa. Multimerk is gespecialiseerd in de Volkswagen Transporter en kent jouw voertuig van binnen en buiten!

Onze specialisten inspecteren de Transporter op alle noodzakelijke punten en voorzien jou van deskundig advies. De nodige onderdelen en olie worden vervangen. Tenslotte leveren jouw voertuig weer schoon en blinkend af.

Bij Multimerk ondergaat jouw Transporter een grote beurt voor een nette prijs. Ons motto is niet voor niets: dealerkwaliteit voor een eerlijke prijs!

Bel direct 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 voor een afspraak of prijsopgave. Liever contact via ? Geen probleem!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Reageer op dit artikel

Plaats je vragen en / of opmerkingen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond aan andere bezoekers. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie