Bellen

WhatsAppen

Tesla koplamp vervangen

  12 februari 2021
  194 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Koplamp defect van jouw Tesla en ben je je rot geschrokken van de werkplaatstarieven die Tesla hanteert? Duurt het oneindig lang voordat een Tesla servicepunt überhaupt een plekje voor je beschikbaar heeft?

In Nederland bestaat Tesla inmiddels meer dan 7 jaar op de markt. Multimerk (onderdeel van Bosch Car Service) is vandaag de dag voldoende uitgerust met alle kennis en kunde om onderhoud en reparaties aan de Model S, Model 3 en Model X uit te voeren.

De eerste generatie Tesla Model S is uitgevoerd met Xenon-verlichting. Bij defecte verlichting volstaat het vervangen van het xenon-lampje in de meeste gevallen.

In 2016 kreeg de Model S een facelift. De Xenon-lampen werden vervangen door ledlampen. Het nadeel van de ledlamp is dat bij een defect de volledige unit vervangen moet worden. Buiten de garantie is dat een kostbare ingreep. Helemaal wanneer u dit bij een Tesla servicepunt laat uitvoeren. De Model 3 en Model X zijn sinds hun introductie al uitgevoerd met led-verlichting.

Voordeliger en sneller een koplamp laten vervangen dan bij een Tesla servicepunt? Neem contact op via 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een .

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp