Auto uitdeuken | Autobedrijf Multimerk Drachten
Brug

Dealerkwaliteit voor een eerlijke prijs

Medaille

Klanten beoordelen Multimerk met een 8.6

 

Auto uitdeuken

Niemand zit op autoschade te wachten. Helaas komt het geregeld voor. Een parkeerdeukje is snel gemaakt. En hoe voorzichtig jij ook bent, een ander kan net zo goed een deukje veroorzaken. Voor het uitdeuken van autoschade staat Multimerk graag voor je klaar.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is ideaal wanneer de schade zich beperkt tot een klein deukje zonder lakschade. Met speciale apparatuur en gereedschappen wordt de beschadiging uitgedeukt waarbij de lak intact blijft.

Spotrepair 

De naam zegt het al. Bij spotrepair wordt er enkel bij een specifieke locatie schadeherstel uitgevoerd, daar waar de kras zich bevindt. In het geval van een bumper wordt dus niet de gehele bumper opnieuw gespoten, maar alleen het beschadigde deel. Spotrepair is alleen mogelijk bij kleinere schades. 

Uitdeuken bij lakschade

Heeft de auto naast een of meerdere deuken ook behoorlijke lakschade opgelopen? Dan is spotrepair of uitdeuken zonder spuiten meestal niet voldoende voor een mooi resultaat. In dat geval wordt gehele beschadigde deel hersteld, geplamuurd, geschuurd en opnieuw gespoten. 

Vervangen van onderdelen

In sommige gevallen zijn onderdelen zo beschadigd dat uitdeuken en ander herstelwerk niet of nauwelijks mogelijk is en ook nooit het gewenste resultaat zal behalen. Daarnaast is het mogelijk dat het vervangen van het onderdeel simpelweg sneller en voordeliger is. De schadespecialisten van Multimerk geven je daar graag deskundig advies over. 

Verzekeringschade

Het is prettig als het schadeherstelwerk wordt gedekt door de verzekeraar. Onze schadespecialisten werken continue samen met diverse verzekeraars en nemen alle rompslomp voor jou uit handen. Bij forse schade verlangt de verzekeraar meestal een schadecalculatie van een derde partij. Als je dat wenst regelt Multimerk dit volledig voor jou. Als we de schade aan jouw auto mogen herstellen nemen we de kosten van de schadecalculatie volledig voor onze rekening. 
 
Is de tegenpartij doorgereden en draai je zelf voor de schade op? Wellicht wordt deze schade alsnog vergoed door het Waarborgfonds Motorverkeer

Auto richten

Bij een flinke botsing kan het chassis van de auto beschadigd raken. Dit hoeft niet altijd een enkeltje autosloperij te betekenen. Door middel van een trek- of richtbank wordt het voertuig opnieuw gericht zodat deze weer voldoet aan de fabrieksspecificaties. De specialisten van Multimerk geven je graag advies. Vraag ons gerust wat in jouw specifieke situatie de beste keuze is. 
 
Bel direct met onze schadespecialisten via 0512 - 511 335 of vraag een offerte op via de website.

 
divider