Bumperreparatie | Autobedrijf Multimerk Drachten
Brug

Dealerkwaliteit voor een eerlijke prijs

Medaille

Klanten beoordelen Multimerk met een 8.6

 

Bumperreparatie

Een bumper is in de eerste plaats bedoeld om de eerste klap op te vangen bij een botsing. Maar, eerlijk is eerlijk, tenzij we in een stad als Parijs wonen, vinden we een beschadiging aan de bumper geen gezicht. 

Wanneer de bumper schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld door een ‘overstekend’ paaltje of een overvolle Ikea-winkelwagen is er al snel sprake van zowel lakschade als deukschade. Is de tegenpartij doorgereden? Wellicht wordt de schade dan vergoed door het Waarborgfonds Motorverkeer.

Of er nu een klein deukje, volledig gat of zelfs géén bumper meer aanwezig is, Multimerk helpt je vakkundig verder. Onze schadespecialisten adviseren je wat de beste oplossing is voor jouw bumperschade. Spotrepair, bumper repareren en bumper spuiten of bumper uitdeuken zonder spuiten, het is allemaal mogelijk. Het komt ook voor dat de kosten van bumperherstel hoger zijn dan het volledig vervangen van de bumper. Wat de beste oplossing ook is, wij denken graag met je mee. 

Onze schadespecialisten helpen je vakkundig verder en kunnen tegen een stootje. Bel 0512 - 511 335 of stuur een bericht via onze website.

 
divider