Menu
Menu

Schadeherstel bij Multimerk in Drachten

Schade aan je auto? Of dit nu een parkeerdeukje of forse schade na een aanrijding is, het is ontzettend vervelend én het komt altijd ongelegen. Daarnaast kan autoschade het begin van een boel nare rompslomp betekenen.

Multimerk kijkt verder

Bij Multimerk begrijpen we heel goed dat autoschade meer is dan het herstellen van wat plaatwerk. Het is mensenwerk waarbij iedere situatie weer anders kan zijn. Daarnaast kan er sprake zijn van schuld door een tegenpartij en wordt het een verzekeringskwestie.

Wat de schade én het verhaal erachter ook is, bij Multimerk word je verder geholpen door schadespecialisten die van wanten weten. We luisteren naar je wensen en kijken samen met jou naar de beste oplossing. Is er sprake van verzekeringsschade? Dan nemen we je zoveel mogelijk regelwerk uit handen. Ook als je twijfelt over het wel/niet indienen van de schade bij de verzekeraar, zit je bij Multimerk precies goed. We adviseren je graag. Pas overigens op dat je je niet laat sturen door de verzekeraar. Ook bij Multimerk betaal je meestal geen eigen risico.

Spotrepair

Kleine schades zoals krassen zijn vandaag de dag prima weg te werken zonder enorme kosten. Hiervoor wordt spotrepair ingezet. Spotrepair is schadeherstel maar dan alléén daar waar schade aanwezig is. Het gehele autodeel hoeft niet opnieuw gespoten te worden. Dit scheelt enorm in de kosten.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine parkeerdeukjes zonder lakschade zijn weg te werken door middel van uitdeuken zonder spuiten. Met speciale hulpmiddelen worden een of meerdere deukjes ongedaan gemaakt zonder dat de auto naar de spuitcabine hoeft.

Uitdeuken bij lakschade

Gaat het niet meer om een klein parkeerdeukje maar een flinke bluts met lakschade? Dan is spotrepair of uitdeuken zonder spuiten geen goede oplossing. Bij de grotere schadegevallen wordt het gehele onderdeel hersteld, geplamuurd, geschuurd en opnieuw in de lak gezet. Tenzij het vervangen van het onderdeel volgens onze specialisten een betere optie is.

Auto richten bij forse schade

Bij een forse aanrijding is het chassis van de auto waarschijnlijk niet meer intact. Het is mogelijk om sommige schade aan het chassis te herstellen door het chassis opnieuw te richten. Uiteraard staan onze schadespecialisten je graag bij met passend advies over richten.

Autoschade? Bel Multimerk via 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een foto via een .