Bellen

WhatsAppen

ABT Tuning – Volkswagen Transporter T6 en T6.1

  14 december 2020 (bijgewerkt)
  14144 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Multimerk is leverancier van ABT-sportsline. Gecombineerd met de jarenlange ervaring in Volkswagen Transporters, is Multimerk hét adres in Nederland voor ABT tuning van jouw Transporter T6 of Transporter T6.1.

ABT Sportsline is gevestigd in het Duitse Kempten en al jaren zeer gespecialiseerd in (motor)tuning van voertuigen van de VAG-groep. Daarnaast is ABT actief in de racewereld. Producten van ABT worden verkocht in meer dan 50 landen.

Advies nodig over ABT tuning? Onze specialisten helpen je graag. Stuur een of bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335.

Bij Multimerk kun je terecht voor ABT styling parts, verlagingssets en ABT motortuning.

ABT styling Transporter T6 en T6.1

Maak je Transporter T6 of T6.1 sportiever met de premium tuning van ABT-sportsline. Met de complete ABT Bodykit springt je Transporter er volledig uit.

ABT tuning voorzijde Transporter

Voorzie de voorzijde van de Transporter van de typische ABT-look met een aangepaste grille met ABT logo en de ABT front skirt. Niemand die jou dan nog over hoofd ziet.


ABT tuning achterzijde Transporter

Met de ABT Rear Skirt Set maak je de achterzijde van jouw Transporter T6 of T6.1 helemaal af. Naast de Rear Skirt worden er ook twee dubbele uitlaten gemonteerd. Dit ziet er niet alleen bruut uit, het klinkt ook zo.


ABT tuning zijkant Transporter

Sportieve 19″ of 20″ ABT velgen en sideskirts maken de ABT beleving compleet. Een echte must voor ABT liefhebbers.

ABT verlagingsset

De geperfectioneerde ABT verlagingsset geeft de Transporter T6 een sportieve look en verbetert de wegligging. We zijn bij Multimerk erg te spreken over de verlagingssets van ABT.

ABT power

Geef de Transporter nóg meer vermogen met de ABT power upgrade. Bij ABT motortuning wordt er een extra motorcomputer (ABT Engine Control ) geïnstalleerd. Door middel van de ABT Power Software wordt het optimale uit de Transporter motor gehaald. Het voordeel daarvan is dat de orginele motorcomputer niet wordt aangepast.

We adviseren je graag. Bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een met je wensen.

Relevante artikelen