Werkplaats | Autobedrijf Multimerk Drachten
Brug

Dealerkwaliteit voor een eerlijke prijs

Medaille

Klanten beoordelen Multimerk met een 8.6

 

Onderhoud en reparatie

Multimerk | Werkplaats: vakkundige monteurs & hypermoderne testapparatuur

Multimerk | Werkplaats is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudsbeurten, het oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties en schadeherstel van de Duitse automerken; Volkswagen, Audi, BMW en Mercedes Benz. Direct contact met onze specialist? Stuur een appje (klik hier). 

Onze monteurs zijn gekwalificeerde allround vakmensen en voeren vanzelfsprekend ook onderhoudswerkzaamheden uit aan alle andere merken personenauto┬┤s en bedrijfswagens. De onderhoudsbeurten bij Multimerk | Werkplaats zijn van hoogwaardige dealerkwaliteit. Om dit te benadrukken ontvang je 1 jaar gratis pechhulp na een grote beurt (indien de geadviseerde werkzaamheden worden uitgevoerd). Lees hier meer over de gratis Multimerk Mobiliteitsservice.

Specialisten

De elektronica in een auto is de laatste jaren steeds complexer geworden, naarmate er meer systemen met elkaar goed moeten communiceren en werken, vergt het oplossen van storingen nog meer kennis en kunde. Daarvoor ben je bij Multimerk | Werkplaats aan het juiste adres.

Snelle storingsdiagnose en reparatie

Wij beschikken over hypermoderne computergestuurde testapparatuur. Een storingsdiagnose is snel en accuraat gesteld. Reparaties worden uiteraard uitgevoerd volgens de richtlijnen en specificaties van de productfabrikant. Onze gekwalificeerde specialisten zullen alles in het werk stellen om jouw probleem optimaal op te lossen, zodat je weer snel en veilig de weg op kunt. Je bent verzekerd van de Multimerk | Werkplaats 24/7 pechhulp en mobiliteitsservice.

Bosch Car Service

Multimerk | Werkplaats behoort tot één van de toonaangevende Bosch Car Service werkplaatsen. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Het staat voor: compleet, goed én verrassend betaalbaar.

Werkwijze

De werkwijze van de Multimerk | Werkplaats kenmerkt zich door vakmanschap, efficiency en klantvriendelijkheid. Zodra de diagnose is gesteld en de reparatiewerkzaamheden in kaart gebracht zijn, krijg je vooraf een overzichtelijke prijsopgave. Wij zijn aangesloten bij de Bovag branchevereniging.

Klik hier om direct een afspraak te maken voor de werkplaats.

 
divider