Autobanden vervangen | Autobedrijf Multimerk Drachten
Brug

Dealerkwaliteit voor een eerlijke prijs

Medaille

Klanten beoordelen Multimerk met een 8.6

 

Autobanden bij Multimerk in Drachten

Autobanden hebben helaas niet het eeuwige leven. Bij een profieldiepte van minder dan 1.6 mm is men voor de APK verplicht om de banden te vervangen. Multimerk in Drachten neemt deze zorg graag (gedeeltelijk) voor je uit handen. Gedeeltelijk? Ja! Want als u dat wenst, bestel jij jouw nieuwe banden gewoon zelf in onze bandenshop
 
Banden zijn er in alle soorten en maten. We maken onderscheid tussen drie belangrijke soorten: zomerbanden, winterbanden en all-season banden. Multimerk raadt aan om gebruik te maken van zomer- en winterbanden afhankelijk van het seizoen. 

Run flat banden 

Voor sommige moderne auto's zijn er run flat banden beschikbaar die extra veilig zijn wanneer ze lek raken. Lees meer over run flat banden.

Welke maat banden kopen?

Het aanbod van banden is enorm. Letterlijk in verschillende soorten en maten. Heb je geen idee welke maat jij nodig hebt? Lees dan onze uitleg over bandenmaten.

Welk merk autoband kopen? 

We leveren vrijwel ieder merk autoband en geven graag advies bij je keuze.
Bijvoorbeeld: Apollo, B.F. Goodrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Heuver, Hifly, Kumho, Maxxis, Meteor, Minerva, Nokian, Pirelli, Reedijk, Viking en Vredestein.
 
Bel ons gerust voor advies en vragen: 0512 - 511 335 of stuur een bericht
 
divider