Handgeschakelde versnellingsbak revisie | Autobedrijf Multimerk Drachten
Brug

Dealerkwaliteit voor een eerlijke prijs

Medaille

Klanten beoordelen Multimerk met een 8.6

 

Handgeschakelde versnellingsbak revisie

Heb je een automatische versnellingsbak? Ga dan naar onze webpagina over automaatrevisie
Werkt jouw handgeschakelde versnellingsbak niet naar behoren? Een (gedeeltelijke) revisie of reparatie lost de problemen op. Multimerk geeft jou graag advies. Bel direct 0512 – 511 335 of vraag een gratis offerte aan.

De versnellingsbak werkt niet meer naar behoren

Een handgeschakelde versnellingsbak is minder complex dan een automatische versnellingsbak. De kans op vervelende storingen of defecten is dan ook lager. Toch komt het voor dat de handgeschakelde versnellingsbak niet meer naar behoren werkt door slijtage of een defect. De versnellingsbak schakelt dan bijvoorbeeld niet meer soepel, maakt vreemde geluiden, springt uit de versnelling of werkt deels niet meer.

Mogelijke klachten bij de versnellingsbak

Er zijn diverse oorzaken mogelijk die klachten aan een handgeschakelde versnellingsbak opleveren. Bijvoorbeeld versleten synchroonringen, versleten tandwielen / lagers of een gebroken schakelvork. Wat de oorzaak ook is, bij klachten aan jouw versnellingsbak is het raadzaam om zo weinig mogelijk door te rijden totdat je weet wat er aan de hand is. 

Oplossing op maat voor problemen aan de versnellingsbak

Werkt de handgeschakelde versnellingsbak niet meer correct? Dan helpt Multimerk jou verder met een voordelige oplossing op maat. Er zijn meestal meerdere mogelijkheden om de klachten te verhelpen. Bijvoorbeeld een volledige revisie of het vervangen van de versnellingsbak. Maar dat is echter niet altijd nodig. Ook een gedeeltelijke revisie behoort tot de mogelijkheden. De meest voordelige oplossing is een reparatie waarbij enkel het betreffende onderdeel hersteld wordt dat de klacht veroorzaakt. 
 
Multimerk geeft jou graag advies over de oplossing die het beste bij de klachten en het budget past. Bel 0512 – 511 335 of vraag een gratis offerte aan.   

 
divider