Bellen

WhatsAppen

Versnellingsbakolie verversen van automaat

  18 september 2019 (bijgewerkt)
  2916 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Versnellingsbakolie verversen van de automaat dient om de 80.000 km – 100.000 km te worden vervangen, om de kans op vervelende defecten te verkleinen. Bij DSG automaten adviseren we een interval van 60.000 km

Versnellingsbakolie verversen is an sich niet een hele ingewikkelde ingreep. De kosten zitten voornamelijk in de nieuwe olie. Enkel versnellingsbak olie verversen heeft echter als nadeel dat er veel oude olie achterblijft in o.a. de koppelomvormer.

Bij Multimerk wordt de versnellingsbak eerst gereinigd met een speciaal spoelapparaat. Vervolgens wordt de versnellingsbakolie via dit apparaat machinaal vervangen. Daardoor blijft er véél minder oude olie achter dan een normale verversing.

Meestal vervangen wij ook het oliefilter van de automatische versnellingsbak. Dit is echter optioneel en gebeurt altijd in overleg. Benieuwd naar de kosten daarvan? Neem contact op via .

Versnellingsbakolie verversen helpt soms ook bij het oplossen of verminderen van klachten aan de automaat. Bijvoorbeeld schokken of bonken tijdens het schakelen. Helaas kunnen we dat nooit vooraf garanderen.

Voor meer informatie over versnellingsbakolie verversen, lees je ons uitgebreide artikel over automaat spoelen.

Neem bij vragen gerust contact op via 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een .

Relevante artikelen

Uitgebreid artikel over automaat spoelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Reageer op dit artikel

Plaats je vragen en / of opmerkingen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond aan andere bezoekers. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie