Bellen

WhatsAppen

Lakschade aan de auto

  5 februari 2020 (bijgewerkt)
  3472 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op autoschade zit je niet te wachten. Helaas is een kras op de auto zo gemaakt. Hoe voorzichtig je zelf ook bent, een ander kan dit net zo goed veroorzaken. Gelukkig is het vandaag de dag mogelijk om betaalbaar lakschade te laten verwijderen met een uitstekend resultaat.

Een veel voorkomende techniek bij kleinere lakschades is spotrepair. Zoals de naam al verklapt, draait het bij spotrepair om reparatie van een specifieke locatie op de auto: alleen daar waar de schade aanwezig is. Spotrepair is overigens naast krassen ook geschikt voor kleine parkeerdeukjes of scheurtjes met lakschade.

Is er sprake van flinke lakschade, bijvoorbeeld door vandalisme? Dan adviseren de specialisten van Multimerk je graag over de beste oplossing. Herstellen of vervangen.. wat is het beste én voordeligste? Onze specialisten weten er alles van!

Wij zorgen ervoor dat jouw voertuig weer helemaal strak ervoor staat. Indien gewenst helpen we je ook bij de afhandeling met de verzekeraar. Is de tegenpartij doorgereden? Wellicht wordt de schade dan vergoed door het Waarborgfonds Motorverkeer.

Bel onze schadespecialisten via 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of vul het schadeformulier in.

Relevante artikelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Reageer op dit artikel

Plaats je vragen en / of opmerkingen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond aan andere bezoekers. Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie