Onze garantie en service | Autobedrijf Multimerk Drachten
Brug

Dealerkwaliteit voor een eerlijke prijs

Medaille

Klanten beoordelen Multimerk met een 8.6

 

Garantie en service

Fabrieksgarantie

Multimerk | Werkplaats voert het onderhoud aan jouw auto uit volgens de fabrieksspecificaties en gebruikt kwaliteitsonderdelen van Bosch. Hierdoor blijft de fabrieksgarantie behouden. Wij regelen alles omtrent de administratieve afwikkeling met het betreffende automerk. 

Multimerk Mobiliteitsservice

Multimerk | Werkplaats biedt kwalitatief hoogwaardig onderhoud en reparaties aan. Na een onderhoudsbeurt hebben wij dan ook het volste vertrouwen in vele probleemloze kilometers van jouw auto. Om dit te onderstrepen ontvang je een grote beurt 1 jaar pechhulp, volledig gratis. Lees meer over pechhulp bij Multimerk | Werkplaats

Vervangend vervoer

Terwijl ons team van monteurs aan het werk is met de auto, zorgen wij graag voor vervangend vervoer. Waarbij vrijwel elk soort leenvoertuig mogelijk is. Denk aan een fiets, personenauto, bestelwagen, bedrijfsbus, bakwagen of kleine vrachtwagen. 

Een fiets lenen is gratis! Bij de rest van ons vervangend vervoer geldt dat de eerste 20 km gratis zijn. Daarna betaal je € 0,40 per gereden kilometer. Uiteraard inclusief brandstof.

Multimerk werk-lekker-door© service 

Geen zin of geen tijd om vrij te nemen voor onderhoud aan je auto? Groot gelijk. Maak gebruik van de Multimerk werk-lekker-door© service. Wij halen de auto op aan het begin van je werkdag. Jij werkt lekker door terwijl wij de auto onder handen nemen. Nog vóór het einde van de werkdag staat de auto weer op zijn vertrouwde plek. Is jouw auto niet binnen 1 werkdag gereed? Dan zetten wij op tijd een leenauto klaar!

In Drachten is de werk-lekker-door© service gratis! Buiten dit gebied kost het € 0,40 incl. BTW per de door ons afgelegde kilometer. We rekenen alleen de kilometers die we in onze leenauto afleggen. 
Voorbeeld: je woont 40 kilometer van Multimerk vandaan. Dan betaal je € 32,- (40 km heen + 40 km terug x 0,40 = 32)
 
Bel 0512 - 511 335 of maak een afspraak via onze website.
 
divider