Multimerk Video Actie | Maak een videoreview en ontvang een kadobon | Klik hier
Airco reparatie bij de aircospecialist | Autobedrijf Multimerk Drachten
Brug

Dealerkwaliteit voor een eerlijke prijs

Medaille

Klanten beoordelen Multimerk met een 8.6

 

Airco reparatie bij Multimerk in Drachten

Een aircosysteem in de auto is een heerlijke luxe wanneer de temperatuur buiten omhoog gaat. Maar het is erg vervelend als de airco niet meer koud wordt. Pas dan merk je hoe onmisbaar de airco in de auto eigenlijk is.

Is jouw airco defect?
Bel gerust 0512 - 511 335 of vraag direct een offerte aan via onze website.

Airco vullen

Als het aircosysteem niet meer koud wordt komt dit in sommige gevallen doordat er te weinig koudemiddel in het systeem aanwezig is. Door diverse oorzaken neemt het peil van het koudemiddel jaarlijks ongeveer 10% af. Wanneer er te weinig koudemiddel aanwezig is in het systeem zal de airco niet meer goed koelen. Het vullen van het koudemiddel (airco vullen) is soms voldoende om de airco weer koud te krijgen.

Airco reparatie

Koelt de airco niet meer? Grote kans dat dit wordt veroorzaakt door een defect onderdeel. Denk daarbij aan de compressor, aircopomp, verdamper of de condensor. Indien er een airco reparatie nodig is om de airco weer koud te krijgen is dit al gauw een kostbare ingreep. In dat geval is het prettig als jouw aircosysteem door een aircospecialist wordt hersteld. 

Multimerk is aircospecialist 

Multimerk is zeer gespecialiseerd in auto aircosystemen en heeft reeds vele jaren ervaring met diagnosticeren en oplossen van aircoproblemen. Multimerk lost ieder aircoprobleem op. 
Mogelijkheden zijn onder andere:
  • Aircopomp vervangen
  • Condensor auto vervangen
  • Compressor vervangen
  • Verdamper vervangen
Is jouw aircosysteem kapot en ben je benieuwd naar de kosten? Bel gerust 0512 – 511 335 of vraag een offerte aan via onze website.
 
 
divider