Menu
Menu

Aircoservice bij de aircospecialist van het Noorden

Problemen met de airco? Wordt jouw airco bijvoorbeeld niet meer koud, verspreidt deze een vieze geur of ondervind je een ander vervelend airco probleem? Multimerk in Drachten beschikt over alle benodigde airco apparatuur en heeft jarenlange ervaring met het repareren van airco’s. Ook het vullen van de airco behoort tot de mogelijkheden.

Wij lossen gegarandeerd jouw airco probleem op en maken de auto weer aangenaam koud. Direct contact met onze specialist? Stuur een .

Airco onderhoud

Het aircosysteem in de auto vergt over het algemeen weinig onderhoud. Maar helemaal onderhoudsvrij is de airco niet.

Het aircosysteem werkt op basis van koudemiddel. Het peil van dit koudemiddel zakt langzaam door verschillende factoren. Bij een te laag peil functioneert het aircosysteem niet meer goed. Daarnaast kan dit ook dure reparaties aan de airco veroorzaken!

Wij adviseren je om minimaal om het jaar de airco te laten vullen. Verder is het uiteraard verstandig om vóór een lange vakantierit je airco bij Multimerk te laten controleren. Een defecte airco tijdens je vakantie is verre van comfortabel. Direct contact met onze specialist? Stuur een .

Airco reinigen bij Multimerk

Er komt een onaangename geur uit je airco? Door een combinatie van vocht, vuil en temperatuur ontstaat er een groei van bacteriën en schimmels in het aircosysteem. Dit zorgt op den duur voor muffe lucht in de auto. Deze lucht stinkt niet alleen, het is ook ongezond. Direct contact met onze specialist? Stuur een .

Tip: Door de airco zo’n 10 minuten uit te schakelen voordat je op jouw bestemming bent, droogt de airco beter op. Bacteriën en schimmels krijgen dan minder kans.

Laat je auto airco voor een eerlijke prijs reinigen bij Multimerk in Drachten. Bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of maak een afspraak via onze website

Airco vullen

Als het aircosysteem niet meer koud wordt komt dit in sommige gevallen doordat er te weinig koudemiddel in het systeem aanwezig is. Door diverse oorzaken neemt het peil van het koudemiddel jaarlijks ongeveer 10% af.

Wanneer er te weinig koudemiddel aanwezig is in het systeem zal de airco niet meer goed koelen. Het vullen van het koudemiddel (airco vullen) is soms voldoende om de airco weer koud te krijgen.

Wordt de airco niet meer koud? Dan kan het vullen van de airco een snelle en voordelige oplossing zijn. Maar wanneer de airco een mankement heeft, zoals een grote lekkage, is vullen niet altijd de beste oplossing. We geven jou daarover graag advies.

Zien onze monteurs een mankement aan jouw airco? Dan laten we jou dat uiteraard weten. Direct contact met onze specialist? Stuur een .

Multimerk heeft enorm veel ervaring op het gebied van airco’s en het vullen daarvan. Jouw airco is bij ons in vertrouwde handen. Wij vullen jouw airco terwijl je wacht. Zonder afspraak! Kom snel bij ons langs in Drachten.

Airco reparatie bij Multimerk in Drachten

Een aircosysteem in de auto is een heerlijke luxe wanneer de temperatuur buiten omhoog gaat. Maar het is erg vervelend als de airco niet meer koud wordt. Pas dan merk je hoe onmisbaar de airco in de auto eigenlijk is.

Wordt de airco niet meer koud? Mogelijk wordt dit veroorzaakt door een defect onderdeel. Denk daarbij aan de compressor, aircopomp, verdamper of de condensor.

Indien er een airco reparatie nodig is om de airco weer koud te krijgen is dit al gauw een kostbare ingreep. In dat geval is het prettig als jouw aircosysteem door een aircospecialist wordt hersteld.

Multimerk is aircospecialist

Multimerk is zeer gespecialiseerd in auto aircosystemen en heeft reeds vele jaren ervaring met diagnosticeren en oplossen van aircoproblemen. Multimerk lost ieder aircoprobleem op.
Mogelijkheden zijn onder andere:

Is jouw aircosysteem kapot en ben je benieuwd naar de kosten? Bel gerust 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335, vraag een offerte aan via onze website of stuur een .