Bellen

WhatsAppen

Automaatrevisie

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  3903 keer bekeken
  Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Heb je een handgeschakelde versnellingsbak? Ga dan naar: revisie van handgeschakelde versnellingsbakken

Functioneert de automaat niet meer optimaal en wens je een revisie? Multimerk in Drachten voert deze graag voor je uit. Een revisie van een automaat is een aanzienlijke investering. Daarom bieden we je diverse opties:

Volledige automaat revisie

Bij een volledige automatische versnellingsbak revisie wordt de automaatbak uit het voertuig verwijderd en volledig gedemonteerd. Daarna wordt de automaatbak gereinigd en vervolgens worden alle slijtage onderdelen deskundig vervangen. Tenslotte wordt de automaatbak weer gemonteerd en teruggeplaatst in het voertuig. De automaatbak functioneert nu weer als nieuw!

Gedeeltelijke automaat revisie

Bij een gedeeltelijke automaatbak revisie worden alleen de meest essentiële onderdelen vervangen die jouw klacht veroorzaken. Dit proces is sneller en vereist minder onderdelen. Een gedeeltelijke automaat revisie is dus een goedkoper alternatief. Omdat de automaatbak slechts gedeeltelijk wordt gereviseerd, geldt wel een beperkte garantie.

Bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een automaat revisie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Update i.v.m. Coronavirus: Multimerk is open volgens normale openingstijden. Werkplaatsafspraken gaan door. Klik hier voor meer informatie